Statutory accounting in Slovakia: can creditors give their credit to it? - Tumpach, Miloš, 1970-
Užitočnosť a zmysluplnosť aktuálnych pravidiel účtovania na Slovensku. Vzorka 2000 podnikov v SR z pohľadu veriteľov. Prepojenie medzi účtovnou informáciou a poplatkom pri úroku od veriteľov.