Finančné deriváty na zabezpečenie vplyvov počasia - Ponecová, Gabriela
Počasie ako rizikový faktor. Základné atribúty derivátov na počasie. Charakteristika podkladového aktíva derivátov na počasie. Riadenie rizika súvisiaceho s počasím. Odvetvia priemyslu, ktoré sú vystavené riziku počasia a typ rizika, ktorému musia čeliť.