Korupcia na vrcholových manažérskych pozíciách v slovenských podnikoch - Ljudvigová, Ivana
Výsledky realizovaného výskumného projektu, ktorého cieľom bolo preskúmať, či neetické a nezodpovedné správanie lídrov (manažérov) v slovenských podnikoch existuje a do akej miery je rozšírené. Najrozšírenejšie formy a prejavy neetického správania lídrov. Aktivity lídrov na podporu etického správania.