Telemedicína ako jeden z nástrojov zvyšovania efektívnosti a výkonnosti zdravotníckych zariadení - Ivaničková, Mariana, 1977-
Zavádzanie elektronizácie do zdravotníctva pri poskytovní služieb zdravotnej starostlivosti. Efektívnosť a výkonnosť zdravotníckych zariadení a situácia slovenského zdravotníctva v porovnaní s inými krajinami.