Analysis, proposals and the possibilities of channels improvement of the distribution in small enterprises - Pacana, Andrzej
Charakteristika distribučných systémov a príjemcov. Návrhy an zlepšenie distribučných kanálov v Piekarnia Rabinówka. Travelling salesman problem (problém cestujúceho predajcu).