Permanentná aktuálnosť interkultúrnych kompetencií - Tarišková, Natália, 1973-
Autorka sa zamýšľa nad vznikom, vývojom a súčasnou podobou vzťahu lídra ako úspešného pedagóga v oblasti kulturológie a bývalej doktorandky s manažérskou praxou ako súčasného pedagóga s rozvinutým potenciálom interkultúrnej kompetencie na Fakulte podnikového manažmentu EU v Bratislave. Hlavné determinanty vplyvu altruistického štýlu riadenia ľudského kapitálu v podmienkach univerzitného vzdelávania.