<The> Evolution of S-D logic Approach and Its Impact on Service Science - Kubičková, Viera, 1970-
Prínosy S-D logiky pre teórie marketingu a vedy o službách. Teoretické podklady vo vývoji S-D logiky (2004) a jej postupný vývoj, revízie a kritika prístupu. Časová os vývoja využitia prístupu.