Hodnotenie fyzickej záťaže, ergonómia, logistika Ergolog - nový ergonomický modul v systéme CEIT Table - Gašová, Martina
Metóda spracovaná za účelom posúdenia nebezpečenstiev v prípade ručnej manipulácie s bremenami pri logistických činnostiach. Dôvody použitia a ďalšie aktivity v rámci hodnotenia fyzickej záťaže v ergonómii.