Nanotechnológie, vízie a skutočnosť - Gregor, Milan
Stručná história vývoja nanotechnológií. Základné vlastnosti nanotechnológií a potenciálne oblasti pre ich využitie, ich možného budúceho vývoja i miesta priemyselných inžinierov v ďalšom výskume a vývoji.