Potenciálne znečistenie vodných zdrojov z poľnohospodárskych pôd Slovenska - Torma, Stanislav
Hodnotenie transportnej funkcie pôdy vzhľadom na možné znečistenie vodných zdrojov. Až vyše 16 percent výmery poľnohospodárskych pôd patrí do kategórie veľmi silného potenciálneho znečistenia vodných zdrojov.