Dobrí partneri robia dobré vzťahy: Vnímanie nových členských štátov EÚ - Mišík, Matúš
Teoretický rámec skúmania vnímania nových členských štátov Európskej únie. Vplyv nových členov v EÚ. Kultúrny status. Obrazy spojencov pripisované novým členským krajinám EÚ.