Pronikání lidských práv do agendy Evropské unie - Smekal, Hubert
Agenda ľudských práv v medzinárodnej organizácii a vo federácii. Prenikanie ľudských práv do agendy EÚ. Agenda ľudských práv v primárnom práve a v sekundárnom práve. Agenda ľudských práv v judikatúre Súdneho dvora. Prenikanie ľudských práv do agendy ďalších inštitúcií EÚ. Prenikanie ľudských práv do vonkajšej politiky EÚ.