Daňové změny zvýší firmám náklady - Mareš, Milan
Schválené zmeny v oblasti nepriamych daní, t. j. v oblasti spotrebnej dane a dane z pridanej hodnoty, prinesú zvýšené nároky na úpravu jednotlivých prvkov v logistickom reťazci. Všetky podnikateľské subjekty ponesú vyššie náklady. Z dôvodu boja s daňovými únikmi bolo zavedené kontrolné hlásenie, tak ako je to aj na Slovensku.