Stav vybraných faktorov trhu práce Slovenskej republiky - Pawera, René
Vybrané faktory trhu práce Slovenskej republiky a analýza stavu vybraných faktorov (demografického a kvalifikačného) trhu práce. Situácia na trhu práce a vysoká miera nezamestnanosti v SR.