Sila driemajúca pod povrchom - Kvašňák, Lukáš
Rast automobiliek na Slovensku úzko prepojený na subdodávateľov. Dovoz komponentov zo zahraničia. Nedostatok kvalifikovanej pracovnej sily. Zmeny vo vzdelávaní - duálny systém odborného vzdelávania. Úloha vysokých škôl vo výskume a vývoji. Príklady spolupráce vysokých škôl s automobilkami.