Prežijú kamenné obchody digitálnu revolúciu? - Vranský, Roman
Nové nákupné zvyklosti a rozhodovania. Rola sociálnych médií. Zaostávanie online nakupovania za nákupmi v kamenných obchodoch. Čo spotrebitelia očakávajú v najbližších rokoch. Ako sa zariadia obchodníci.