Vedecké poznanie a výskum metód pri tvorbe ekologických modelov a rozvoja cestovného ruchu - Krnáčová, Zdena
Priaznivé účinky cestovného ruchu v regionálnom rozvoji a koordinácia tohto vývoja v súlade s potenciálom krajiny a rozvojom iných hospodárskych činností. Predpoklady rozvoja a ciele smerovania cestovného ruchu.