Liberalism in Foreign Trade versus Liberalism in Air Transportation - Is There a Link? - Grančay, Martin, 1984-2024
WALI (Weighted air liberalization index), TTRI (Trade tariff restrictiveness index) a OTRI (Overalll trade restrictiveness index): ukazovatele korelačnej analýzy porovnania trhov. Potreba rozdielnych politík pre adekvátnu liberalizáciu spomenutých trhov.