Hledáte příležitosti, nebo hrozby? - Moser, Jiří
PwC celosvetový prieskum názorov generálnych riaditeľov 2015 ako aj český prieskum názorov na príležitosti a riziká, partnerstvo, systém odmeňovania, technológie, diverzitu.