Substitution Effect of Public Support Programs at Local Level - Szitásiová, Valéria, 1987-
Hodnotenie princípu aditionality verejných programov na úrovni obcí. Faktory hodnotenia: veľkosť a rozvinutosť obce. Analýza programových výdavkov na vzdelanie.