Daň z finančných transakcií dôvody, charakteristika a základný koncept dane - Jamborová, Erika Mária
Súčasné daňové systémy ekonomík Európskej únie a ich koncipovanie pre národné ekonomiky. Charakterisika a koncept navrhovanej dane z finančných transakcií. Výhody a nevýhody zavedenia medzinárodnej dane.