Moderní management? Jak za socíku! - Košturiak, Ján
Pohľad autora článku na to, ako sa častokrát vo firmách realizuje moderný manažment. Potemkinova dedina. Team building. Najlepšie praktiky. Procesné riadenie. Podnik ako živý organizmus. Šetriť je ľahšie než zarábať. Plány a prezentácie namiesto skutočných aktivít. Čo s tým.