Novela zákona o dani z príjmov - Mrukviová Tomiová, Sandra
Zákon č. 333/2014 Z.z., ktorým sa mení a dopĺňa zákon o dani z príjmov, nadobudol účinnosť od 1.1.2015. Úpravy sú zamerané na konsolidáciu verejných financií, posilňovanie právnej istoty a daňovej spravodlivosti a podporu podnikateľských subjektov rozvíjajúcich vlastný výskum a vývoj. Zmena spôsobu zdaňovania peňažných a nepeňažných plnení.