HR trendy závisí na porozumění době a situaci - Hroník, František
Krátka charakteristika manažmentu v uplynulých 25 rokoch. Vedenie ľudí metódou tzv. sendviča. Čo bude riadenie ľudských zdrojov (HR) riešiť v budúcnosti. Dôraz na silné stránky zamestnancov a ich angažovanosť.