Visibility of political leaders in the media in the conditions of the Slovak Republic - Žúborová, Viera
Analýza nielen pozície politických lídrov v podmienkach Slovenskej republiky, ale aj v systéme, ako aj v kontexte ich komunikácie smerom do spoločnosti. Respektíve do akej miery ich komunikácia, a či vôbec, ovplyvňuje ich pozíciu v rámci volieb, ako aj politické preferencie strany, ktorej sú lídrom.