Reflections on capitalism with regard to the question of overcoming it - Dinuš, Peter
Kritická reflexia na niektoré teoretické východiská, ktoré zdôvodňujú nevyhnutnosť sociálnej zmeny a zároveň k nej načrtávajú cesty (predovšetkým v podobe tzv. ekonomickej demokracie).