Strategické myšlení je dovednost, kterou může rozvíjet každý - Červenková, Alena
Nároky na vzdelanie a skúsenosti personalistov stúpajú. Zároveň však pribúdajú možnosti, ako na svojom vzdelaní pracovať. Personalistom chýbajú skúsenosti z reálneho biznisu. Program HR stratég v Česku.