Kríza autority a súčasný učiteľ - Hrubišková, Helena
Podstata a význam autority - príčiny a dôsledky súčasného oslabovania autority učiteľa. Faktory, ovplyvňujúce krízu autority v súčasnej spoločnosti. Zisťovanie u žiakov a mládeže - výsledky výskumu.