Zákonnosť a transparentnosť prevodov majetku obce - Sýkora, Jozef
Objasnenie prevodov majetku obce s využitím zákonných možností a disponovaním s majetkovými právami vzhľadom na dikciu zákona č. 138/1991 Zb. o majetku obcí v znení neskorších predpisov.