Zhodnotenie implementácie významných projektových opatrení osi 1 Programu rozvoja vidieka SR 2007–2013 na území Slovenskej republiky - Vajcíková, Ružena
V článku boli analyzované významné opatrenia osi 1 (Zvýšenie konkurencieschopnosti sektora poľnohospodárstva a lesného hospodárstva) Programu rozvoja vidieka SR 2007–2013 hlavne z aspektov výšky schválených a čerpaných finančných prostriedkov: opatrenie 1.1 Modernizácia fariem, opatrenie 1.2 Pridávanie hodnoty do poľnohospodárskych produktov a opatrenie 1.3 Skvalitnenie a rozvoj infraštruktúry.