Lloydovo impérium, prvopočiatok všetkých trhov - Littvová, Zuzana
História spoločnosti Lloyd´s. Poisťovacia skupina fungujúca už 325 rokov. Samostatne fungujúci poistný trh na báze syndikátov, ktoré sú obchodne previazané.