Uplatňovanie systémov riadenia kvality v slovenských subjektoch a ich dopad na potravinovú bezpečnosť - Kapsdorferová, Zuzana
Ťažiskom predkladaného vedeckého článku je spoznať úroveň uplatňovania komplexného riadenia kvality v slovenských podnikoch a spoznať dôvody a prínosy používania systémov riadenia kvality v rámci ich podnikateľských aktivít. Výhody uplatňovania systémov riadenia kvality v podnikoch. Vplyv systémov riadenia kvality na potravinovú bezpečnosť.