Visegrad Four in the European union: an efficient regional cooperation scheme? - Walsch, Christopher
Regionálna identita a kooperácia vo V4. Externá a interná dimenzia spolupráce. V4 a Rakúsko. Výzvy a politické návrhy prestaviteľom V4.