Visegrad group's solidarity in 2004-2014: tested by Ukrainian crisis - Gerasymchuk, Sergiy
Vzťahy Ukrajiny s olkolitými susedskými štátmi, Ruskom, a krajinami V4. Špeciálna pozronosť vzťahom Poľsko - Rusko. Význam sokupenia Nordic-Baltic 8 pre bezpečnosť a NATO.