Predbežná finančná kontrola - administratívna kontrola kontrolovanej osoby - Konečná Veverková, Ingrid
Zmeny vo vykonávaní predbežnej finančnej kontroly. Vysvetlenie postupov výkonu administratívnej kontroly kontrolovanej osoby.