Slovak public and european integration: auditing the first decade - Gyárfášová, Oľga
Trendy v podpore európskej integrácie. Straty a zisky z členstva v EÚ. Verejné povedomie o európskych záležitostiach na Slovensku. Zavádzanie eura, grécky záchranný balík, Euroval. Euroskepticizmus a voľby do EP v máji 2014.