Odlišná úprava hospodářské a měnové unie v právu EU jako jedna z příčin makroekonomických nerovnováh v eurozóně - Wawrosz, Petr
Primárne právo Európskej únie ako jedna z príčin makroekonomických nerovnováh v eurozóne. Charakteristika primárného práva Európskej únie. Hlavné zásady a hodnoty.