Forex (FX) - co to je a jak na něm obchodovat? - Badura, Peter, 1978-
Pojem Forex - skratka pre Foreign Exchange Market - devízový trh, na ktorom prebieha obchodovanie s cudzími menami. Obchodovanie prostredníctvom menových párov. Obchodovanie menového páru prostredníctvom lotu. Zisk a strata na Forexe. Rollover. Pákové obchodovanie.