Obchodní příkazy na burze (trading orders) - Badura, Peter, 1978-
Najdôležitejšie obchodné príkazy pre Forex obchodovanie: Market, Limit, Stop. Možnosť zadávania doplnkových pokynov: Trailing Stop, DAY, GTD, GAT, GTC, OCO.