Obchodní hodiny na Forexu (market hours) - Badura, Peter, 1978-
Forex nie je kamenná inštitúcia, ktorá má presne vymedzené obchodné hodiny. Je to OTC (Over The Counter) trh, obchodovanie sa realizuje po celom svete prostredníctvom elektronickej siete.