Forex broker - kdo to je a jak ho vybírat - Badura, Peter, 1978-
Forex broker je spojovacím článkom medzi dvomi obchodníkmi. Podľa modelu párovania obchodných príkazov je možné rozlišovať Dealing Desk brokerov (DD broker) a No Dealing Desk brokerov (NDD broker).