<The> Position of agriculture in the Russian Federation - the last two decades development overview - Svatoš, Miroslav
Proces obnovy poľnohospodárstva v RF vďaka štátnym dotáciám a protekcionizmu. Závislosť RF od importu niektorých poľnohospodárskych produktov. Výrazne pasívne saldo zahraničného obchodu s poľnohospodárskymi produktmi. Snaha o sebestačnosť a významnejšiu rolu v medzinárodnom obchode.