Důchodový systém Číny a jeho reforma v důsledku populačního vývoje Číny - Kačírková, Eliška
Analýza "rozvojovej" čínskej ekonomiky. Vývoj HDP a hranica príjmov. Reforma sociálneho systému Číny. Dôchodkový systém Číny.