Comparative analysis of the food and nutrients demand in developing countries: the case of main vegetable products in South Asian countries - Yaseen, Muhammad Rizwan
LA/AIDS model na určenie elasticity nákladov a cien zeleninových produktov v juhoázijských krajinách. Porovnanie spôsobov zabezpečovania proteínov a energie vládou. Demografický vývoj ako najpodstatnejší faktor dopytu. Spotreba naštartovaná aj podporou nízkopríjmových skupín obyvateľstva.