Monitoring sustainable development and decoupling in the EU - Drastichová, Magdaléna
Stratégia udržateľného rozvoja EÚ (SDS) Vybrané ukazovatele udržateľného rozvoja EÚ, produktivita zdrojov, materiálová spotreba, emisie skleníkových plynov, predovšetkým v sektore transportu.