Social attitudes and values of young people in the context of multicultural education - Cabanová, Vlasta
Globalizácia a spillover efekt kultúrnych hodnôt žiakov. Strach, predsudky a stereotypy z nepoznaného. Vzdelávací efekt pedagógov a eliminácia kulturálnych bariér.