Súhrnná analýza majetku obcí Slovenskej republiky - Brindzová, Zuzana
Problém hospodárenia s majetkom obcí. Hodnotenie majetkovej základne a popis a kvantifikácia hodnoty a vývoja štruktúry municipálnej základne.