Bariéry v začiatkoch podnikania v malých a stredných podnikoch - Ondrúšková, Helena
Prekážky začínajúcich podnikateľov. Prekážky pri založení a vzniku malého a stredného podniku. Bariéry podnikateľskej činnosti v začiatkov podnikania pomocou myšlienkovej mapy. Návrhy na zníženie a odstránenie bariér.