Časovosť - základná zásada rozpočtového hospodárenia v roku 2015 - Konvalinková, Iveta
Zásada ročného použitia. Doterajší vývoj časovosti pri prostriedkoch ŠR (do roku 2014). Výnimka z časovosti prostriedkov ŠR od 1.1. 2014.