Prečo potrebujeme politiku verejného zdravia? - Hrašková, Dagmar
Choroby a ich príčiny. determinanty zdravia. Priority vo verejnom zdravotníctve v EÚ. Orgány verejného zdravotníctva na Slovensku. Poradenské centrá ochrany a podpory zdravia. Stratégia EÚ v oblasti zdravia.